הרצאות תזונה לחברות וארגונים

"הפוליטיקה של פירמידת המזון"

היום בעידן הדיגיטלי כאשר המידע הרפואי נגיש כל כך, מתפרסמים להם מדי יום מחקרים חדשים ויוצאות אל  אויר העולם הנחיות חדשות והמלצות כאלו ואחרות לגבי צריכת המזון שלנו, האיכות שלו וההשפעה של כל המשתנים האלו על בריאותנו. המידע בכל אלו  מבלבל מאוד ויותר מכך-סותר.

אז למי עלינו להאמין?
ההרצאה “הפוליטיקה של פירמידת המזון” מביאה בפניכם את היסטוריית המזון שלנו-כפי שהיא, בלי מסננים, בלי אינטרסים פוליטיים וכלכליים. החל מההנחיה הראשונה לתזונה בריאה אשר התפרסמה בשנת 1943 בזמן מלחמת העולם השנייה, דרך המהפכה התעשייתית ועד היום.

מה קורה אצלנו בצלחת?
ההרצאה תעסוק בשאלות אשר כולנו שואלים את עצמנו מדי יום: מה המשמעות המרכיבים האלו על תווית המזון שלנו? האם החיטה היא באמת הבסיס לתזונה שלנו? מהי כמות הסוכר המקסימלית שניתן לצרוך ביום? שמן זית או שמן קנולה? והאם הגנטיקה שלנו אשמה במידת המכנסיים שלנו? תופתעו לגלות איזה מזון צרכו בעברו של המין האנושי ואיזה שינויים עבר לאורך כל ההיסטוריה ועד היום ואילו מחלות חדשות הוא אסף בדרך. הידע אשר הוצפנו בו לאורך השנים, תוך התעלמות מדפי ההיסטוריה, וניסיון להבין מה המניע, ומה תפקידם של גלגלי הפוליטיקה והכסף בצלחת שלנו?

למי מתאימה ההרצאה?
ההרצאה מותאמת לארגונים, חברות, וועדי עובדים השתלמויות וכדומה.
ההרצאה מותאמת מבחינת הזמנים והמבנה לקהל הרלוונטי.

הרצאות תזונה

מה היעד שלכם? בואו נתחיל עכשיו