הרצאות תזונה חדשניות שישנו לעובדים את החיים

תזונה נכונה היא היסוד להצלחה, שיפור מצב הרוח ותחושת מסוגלות

בין לקוחותיי מגוון חברות הייטק וארגונים מובילים

מגוון הרצאות תזונה חדשניות

הרצאות העשרה יחודיות וכלים פרקטים ליישום מהמשרד ומהבית.

אנשים חכמים לא עושים דיאטות

הרצאה מרתקת העוסקת בבסיס המטבולי-הורמונלי של מנגנון ההשמנה. הסבר מעמיק ובצורה פשוטה על המנגנונים השולטים בגוף שלנו, וכיצד ניתן לשנות ולהפוך את המצב באמצעות תזונה נכונה.

הפוליטיקה של פירמידת המזון

היסטוריית המזון שלנו-כפי שהיא, בלי מסננים, בלי אינטרסים פוליטיים וכלכליים. החל מההנחיה הראשונה לתזונה ועד היום. תופתעו לגלות איזה שינויים עבר המזון ואילו מחלות חדשות הוא אסף בדרך. הידע אשר הוצפנו בו לאורך השנים, תוך התעלמות מדפי ההיסטוריה, וניסיון להבין מה המניע, ומה תפקידם של גלגלי הפוליטיקה והכסף בצלחת שלנו?

תזונה דלת פחמימות - לחשב מסלול מחדש

חדשנות בתזונה בשילוב פרקטיקה - המדע מאחורי התזונה דלת הפחמימות-תזונה קטוגנית ולמה היא פה בשביל להישאר. סוד ההצלחה, והעקרונות החשובים להבנה לפני שקופצים לעבר השינוי.

תזונה מחדדת מחשבה

תפקוד קוגניטיבי והקשר לתזונה ובריאות - רמות הריכוז, מיקוד, מחשבה צלולה ועוד. כיצד אנו מגייסים את התזונה ועושים שימוש מושכל בתזונה ככלי עוצמתי לאיזון, השפעה חיובית על מצבי רוח. כבסיס להצלחה, פרודוקטיביות ומוטיבציה.

השקעה ברווחת העובדים

כיום חברות הייטק וארגונים מבינים כי שיפור המודעות של העובדים לאורח חיים הינו קריטי. התנהלות בריאה ושמירה על רמות האנרגיה והחיוניות תביא להפחתה ברמות הסטרס והעלאת החוסן הנפשי של העובדים.

וולבינג-הייטק

תזונה היא היסוד הראשון להצלחה

תזונה היא הבסיס הכי משמעותי כשזה מגיע למיקסום האפקטיביות ומשם להצלחת העובדים. 

לשים את חווית העובד במרכז

זו ההזדמנות שלכם לאפשר לעובדים להיחשף למידע יקר וחיוני וגם לאתגר אותם ולתת להם נקודת מבט שונה שלא הכירו עד כה.

רווחת-עובדים

הרצאות בהתאמה לכל חברה ואירוע

התאמה לכל צורך

כמות משתתפים, מיקום וכן התאמה לזמן המבוקש.

התאמה לשפת המותג

כל עובד יקבל מדריך ממותג עם הדרכה פרקטית לאכילה בחוץ והזמנות מתן ביס/וולט.

התאמה לסוג האירוע

חג, יום האישה, שבוע בריאות או Happy Hour - אנו נתאים את התוכן לאירוע.

התאמה לתרבות הארגונית

ערכי החברה, מטרות ויעדים חשובים לנו ונשלב זאת בתוכן המוצג לעובדים.