כדורי שוקולד קטוגניים חלומיים

כדורי שוקולד

מתכון לכדורי שוקולד מושלמים האלה יוצאים נימוחים המזכירים מרקם של טראפלס בזכות כמות השוקולד הגבוהה שבמתכון, מה שהופך את הכדורים הללו לממתק ו-מתכון קטוגני מושלם פלוס בונוס של זמן הכנה של מספר דקות!! 

אי אפשר להתחרות מול השילוב של טעם, קלות הכנה ומראה אסתטי שאפשר להשוויץ בו, וכל הטוב הזה מבלי להתפשר על איכות המרכיבים וזה שהם – נטולי גלוטן, מתאימים לסוכרתיים, דלי פחמימות – גם קיטו וגם פליאו.

מספיק לברבר לכו להכין ולהתמכר!

חומרים:

  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי 85% 
  • כוס וחצי קמח שקדים
  • חצי מיכל שמנת מתוקה 38% או קרם קוקוס אם רוצים פרווה (125 מ"ל)
  • ממתיק לפי הטעם – אריתריטול/סטיביה/סוויטאנגו
  • תמצית וניל

הכנה:

להמיס את השוקולד עם השמנת במיקרו בפולסים או בבן מארי.

לתת לזה להצטנן מעט ואז להוסיף את הקמח שקדים תוך כדי ערבוב. 

אם התערובת נראית לכם דלילה מדי תוסיפו עוד קמח שקדים.

הוסיפו את יתר החומרים.

עכשיו, זה השלב בו אתם יכולים להעשיר ולגוון את הכדורים שלכם בטעמים שאתם אוהבים כמו – גילופי שוקולד, אגוזים קצוצים דק, מלח גס, רום, וויסקי ועד נענע. מה שבא לכם! או פשוט להכין אותם נקי ללא התחכמות UP TO YOU!

במידה והמרקם רך מדי לעבודה הכניסו למקפיא או למקרר להתייצבות על מנת שיהיה קל ליצור כדורים.

אני הכנסתי את כל התערובת ויצרתי רול ארוך בתוך נייר אפייה והעברתי למקרר להתייצבות משהו כמו חצי שעה, ואז היה מאוד קל ליצור כדורים.

תחנה סופית – לגלגל את כדורי השוקולד בתוך קוקוס טחון או אבקת קקאו ולשמור במקרר.

מתכונים נוספים

לאפה-קטוגנית
מתכונים
לירז בלומנפלד

לאפה קטוגנית

לאפה קטוגנית מי אמר שאי אפשר לאכול לאפה בתזונה הקטוגנית? מתכון נהדר ללאפה קטוגנית קלה להכנה! רכיבים: 2 כפות אבקת פסיליום או זרעי פשתן טחונים

קרא עוד »
ברווז צלוי בתנור
מתכונים
לירז בלומנפלד

ברווז חגיגי לראש השנה

ברווז קטוגני חגיגי לראש השנה מנה מיוחדת זו עשירה בטעמים מתאימה במיוחד למי שרוצה לגוון את מנות החג המסורתיות מתכון לברווז קטוגני הגיע הזמן להביא

קרא עוד »
מתכונים
לירז בלומנפלד

בראוניז לסוכרתיים

בראוניז ללא סוכר – מתכון לסוכרתיים אין כמו בראוניז קטן ליד הקפה! ועוד יותר כאשר הוא מתאים גם לתזונה לסוכרתיים, צליאקים וכל מי שאוכל לפי

קרא עוד »