לחם שקדים קטוגני לפסח

יותר נכון - פרוסת לחם מהירה במיקרו

 מרכיבים:

  • 2 כפות קמח שקדים
  • כפית קמח קוקוס (יש מתכונים ללא)
  • ביצה
  • כף חמאה
  • חצי כפית אבקת אפייה ללא אלומיניום
  • מלח/פלפל

הוראות:

להמיס את החמאה בקערית מתאימה למיקרו. להוציא ולהוסיף את יתר המרכיבים ולערבב היטב כך שלא יהיו גושים. את העיסה מעבירים על צלחת רחבה וכמה שיותר שטוחה וליצור צורה של פרוסת לחם או כל צורה שרוצים. להכניס למיקרו ל 90 שניות עד התגבשות ולאפשר לזה להתקרר לפני שמשחררים את הפרוסה מהצלחת.

שדרוג – לצרוב את הפרוסה על המחבת.

מתכונים נוספים

שוק טלה
מתכונים
לירז בלומנפלד

שוק טלה

מתכון שוק טלה הכי טעים שתאכלו צאו מהשוק ולכו לקנות טלה – שוק טלה כמובן.  שוק טלה הופך ארוחה למלכותית ואת מכין המנה לשף על.

קרא עוד »
קרקרים קטוגניים
מתכונים
לירז בלומנפלד

קרקר קיטו קראנצ׳

מתכון לקרקר קראנצ׳ קטוגני מתכון קטוגני לקרקרים פריכים עם 2 מרכיבים בלבד! מתכון קטוגני לקרקרים פריכים מקמח שקדים שאפשר להכין בעיניים עצומות מ 2 מרכיבים

קרא עוד »
גלידה קטוגנית
מתכונים
לירז בלומנפלד

מתכון לגלידה קטוגנית

גלידה קטוגנית גלידת שוקולד, וגלידת פירות יער בטעם חלומי שני מתכונים מפתיעים, פשוטים וכל כך קלים להכנה עד כדי גיחוך. מסתבר כי להכין גלידת שוקולד

קרא עוד »