כדורי שוקולד קטוגניים חלומיים

כדורי שוקולד

מתכון לכדורי שוקולד מושלמים האלה יוצאים נימוחים המזכירים מרקם של טראפלס בזכות כמות השוקולד הגבוהה שבמתכון, מה שהופך את הכדורים הללו לממתק ו-מתכון קטוגני מושלם פלוס בונוס של זמן הכנה של מספר דקות!! 

אי אפשר להתחרות מול השילוב של טעם, קלות הכנה ומראה אסתטי שאפשר להשוויץ בו, וכל הטוב הזה מבלי להתפשר על איכות המרכיבים וזה שהם – נטולי גלוטן, מתאימים לסוכרתיים, דלי פחמימות – גם קיטו וגם פליאו.

מספיק לברבר לכו להכין ולהתמכר!

חומרים:

  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי 85% 
  • כוס וחצי קמח שקדים
  • חצי מיכל שמנת מתוקה 38% או קרם קוקוס אם רוצים פרווה (125 מ"ל)
  • ממתיק לפי הטעם – אריתריטול/סטיביה/סוויטאנגו
  • תמצית וניל

הכנה:

להמיס את השוקולד עם השמנת במיקרו בפולסים או בבן מארי.

לתת לזה להצטנן מעט ואז להוסיף את הקמח שקדים תוך כדי ערבוב. 

אם התערובת נראית לכם דלילה מדי תוסיפו עוד קמח שקדים.

הוסיפו את יתר החומרים.

עכשיו, זה השלב בו אתם יכולים להעשיר ולגוון את הכדורים שלכם בטעמים שאתם אוהבים כמו – גילופי שוקולד, אגוזים קצוצים דק, מלח גס, רום, וויסקי ועד נענע. מה שבא לכם! או פשוט להכין אותם נקי ללא התחכמות UP TO YOU!

במידה והמרקם רך מדי לעבודה הכניסו למקפיא או למקרר להתייצבות על מנת שיהיה קל ליצור כדורים.

אני הכנסתי את כל התערובת ויצרתי רול ארוך בתוך נייר אפייה והעברתי למקרר להתייצבות משהו כמו חצי שעה, ואז היה מאוד קל ליצור כדורים.

תחנה סופית – לגלגל את כדורי השוקולד בתוך קוקוס טחון או אבקת קקאו ולשמור במקרר.

מתכונים נוספים

מתכון טלה בתנור לפסח
מתכונים
לירז בלומנפלד

טלה בתנור לפסח

טלה בתנור לפסח הכי טעים שאכלתם! מתאים לתזונה קטוגנית ודלת פחמימות אין טעים יותר מטלה! נקודה. זהו הנתח הכי עסיסי בעל טעם מיוחד ועדין בהשוואה

קרא עוד »
אסאדו קטוגני
מתכונים
לירז בלומנפלד

מתכון לאסאדו בתנור

מתכון אסאדו קטוגני ללא סוכר וללא גלוטן אם החלטתם להכין אסאדו אתם בטח תשמחו לגלות שיש מתכון קל ופשוט. אין צורך בידע מקדים או מומחיות

קרא עוד »