טורטייה קטוגנית בסגנון ים תיכוני

מתכון מושלם לאירוח והתוצאה מרשימה

טורטייה קטוגנית

מתכון מושלם כאשר רוצים להרשים אורחים. אתם מוזמנים להגיש זאת יחד עם מטבלים מעניינים או כתוספת לבשר וירקות.

רכיבים:

  • 3 ביצים גדולות
  • 1 ראש כרובית
  • חצי כפית מלח איכותי
  • רבע כפית בזיליקום מיובש או טרי
  • רבע כפית אורגנו מיובש או טרי
  • רבע כפית טימין מיובש או טרי
  • חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. להכין את הכרובית על ידי חיתוך והסרת הגבעולים ושטיפת הפרחים.
  3. לטחון את הכרובית במעבד מזון או בלנדר עד למרקם הכי קרוב ל "קמח" (יוצא בערך 3 כוסות).
  4. מוסיפים את ה"קמח כרובית" לסיר בישול עם 1/4 כוס מים ומניחים לכרובית להתבשל במשך 10 דקות.
  5. מקררים ומעבירים לתוך מגבת מטבח נקייה או חיתול בד וסוחטים החוצה כמה שיותר נוזלים.
  6. בקערה בינונית הוסיפו את קמח הכרובית, הביצים, המלח ועשבי התיבול. מערבבים ביד.
  7. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  8. מוסיפים 2 כפות תערובת על נייר אפייה ויוצרים עיגול שטוח ואחיד באמצעות מריחה.
  9. חוזרים על הפעולה עד לסיום התערובת.
  10. אופים בחום של 190 מעלות במשך 10 דקות, מוציאים מהתנור, הופכים כל טורטייה ואופים עוד 5 דקות.
  11. חשוב לציין כי כל תנור קצת שונה אז תהיו עם האצבע על הדופק.
  12. הגשה – לפני ההגשה יש לחמם ולהזהיב קלות את הטורטייה תהנו!

מתכונים נוספים

מתכונים
לירז בלומנפלד

מתכונים לאוזני המן קטוגנים

מתכונים לאוזני המן קטוגנים ודלי פחמימה מסורת מסורת ושוב מסורת, חג פורים הגיע! עדיין לא התאוששנו מהסופגניות והאוזניים המתוקות מתוקות הללו כבר פה. גם השנה

קרא עוד »
מתכונים
לירז בלומנפלד

עוגת שוקולד פאדג' מושחתת לפסח

עוגת שוקולד פאדג' מושחתת לפסח חיפשת עוגה מושחתת המתאימה לתזונה ללא פחמימות, ללא גלוטן, לתזונה קטוגנית? אין יותר מושחתת וטעימה מעוגת הפאדג' שוקולד! המרקם שלה

קרא עוד »
מרק בצל
מתכונים
לירז בלומנפלד

מרק בצל קטוגני

מרק בצל קטוגני מושלם מתכון למרק ומתכון לבגט צרפתי קטוגני מרק בצל צרפתי קטוגני אחרי חג הפסח שהיה עמוס בארוחות כל מה שבא לי זה

קרא עוד »