טורטייה קטוגנית בסגנון ים תיכוני

מתכון מושלם לאירוח והתוצאה מרשימה

טורטייה קטוגנית

מתכון מושלם כאשר רוצים להרשים אורחים. אתם מוזמנים להגיש זאת יחד עם מטבלים מעניינים או כתוספת לבשר וירקות.

רכיבים:

  • 3 ביצים גדולות
  • 1 ראש כרובית
  • חצי כפית מלח איכותי
  • רבע כפית בזיליקום מיובש או טרי
  • רבע כפית אורגנו מיובש או טרי
  • רבע כפית טימין מיובש או טרי
  • חצי כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. להכין את הכרובית על ידי חיתוך והסרת הגבעולים ושטיפת הפרחים.
  3. לטחון את הכרובית במעבד מזון או בלנדר עד למרקם הכי קרוב ל "קמח" (יוצא בערך 3 כוסות).
  4. מוסיפים את ה"קמח כרובית" לסיר בישול עם 1/4 כוס מים ומניחים לכרובית להתבשל במשך 10 דקות.
  5. מקררים ומעבירים לתוך מגבת מטבח נקייה או חיתול בד וסוחטים החוצה כמה שיותר נוזלים.
  6. בקערה בינונית הוסיפו את קמח הכרובית, הביצים, המלח ועשבי התיבול. מערבבים ביד.
  7. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  8. מוסיפים 2 כפות תערובת על נייר אפייה ויוצרים עיגול שטוח ואחיד באמצעות מריחה.
  9. חוזרים על הפעולה עד לסיום התערובת.
  10. אופים בחום של 190 מעלות במשך 10 דקות, מוציאים מהתנור, הופכים כל טורטייה ואופים עוד 5 דקות.
  11. חשוב לציין כי כל תנור קצת שונה אז תהיו עם האצבע על הדופק.
  12. הגשה – לפני ההגשה יש לחמם ולהזהיב קלות את הטורטייה תהנו!

מתכונים נוספים

גלידה קטוגנית
מתכונים
לירז בלומנפלד

מתכון לגלידה קטוגנית

גלידה קטוגנית גלידת שוקולד, וגלידת פירות יער בטעם חלומי שני מתכונים מפתיעים, פשוטים וכל כך קלים להכנה עד כדי גיחוך. מסתבר כי להכין גלידת שוקולד

קרא עוד »
אסאדו קטוגני
מתכונים
לירז בלומנפלד

מתכון לאסאדו בתנור

מתכון אסאדו קטוגני ללא סוכר וללא גלוטן אם החלטתם להכין אסאדו אתם בטח תשמחו לגלות שיש מתכון קל ופשוט. אין צורך בידע מקדים או מומחיות

קרא עוד »