מתכון לקרקר קראנצ׳ קטוגני

מתכון קטוגני לקרקרים פריכים עם 2 מרכיבים בלבד!

קרקרים קטוגניים

מתכון קטוגני לקרקרים פריכים מקמח שקדים שאפשר להכין בעיניים עצומות מ 2 מרכיבים בלבד! אחד הדברים החסרים לרוב האנשים במסגרת התזונה הקטוגנית זה התחושה הקאנצ'ית לתת הביס במשהו שמתפוצץ בפה. אז הנה הכי קרוב לשם – קרקר כמו שהוא קל להכנה ועוד יותר קל לחיסול. ראו הוזהרתם!

רכיבים:

  • 2 כוסות קמח שקדים
  • ביצה גדולה אחת

הוראות הכנה:

  1. לחמם תנור מראש לחום של 180 מעלות.
  2. לערבב את הקמח שקדים עם הביצה היטב עד שנוצר בצק (אפשר גם במעבד מזון).
  3. לרדד את הבצק בין שתי חתיכות של נייר אפייה באמצעות מערוך בעובי של כ 1-2 ס"מ ולא יותר.
  4. לחתוך בעדינות את הבצק למלבנים טרום האפייה ולפזר מעל מלח גס.
  5. דוקרים בעזרת מזלג לאורך ורוחב ומכניסים לתנור.
  6. אופים במשך 8-12 דקות, עד להזהבה יש לשים לב כבר לפני שלט יישרף.

פינת השדרוגים: לזרות מעל – תבלינים יבשים לבחירתכם, מלחים בטעמים, עשבי תיבול, צ'ילי וכו'

אני מגוונת עם כמה סוגי תבלינים בהכנה אחת כאשר על כל אזור אני מפזרת תבלין אחר.

מתכונים נוספים

טורטייה קטוגנית
מתכונים
לירז בלומנפלד

טורטייה קטוגנית ים תיכונית

טורטייה קטוגנית בסגנון ים תיכוני מתכון מושלם לאירוח והתוצאה מרשימה מתכון מושלם כאשר רוצים להרשים אורחים. אתם מוזמנים להגיש זאת יחד עם מטבלים מעניינים או

קרא עוד »
לאפה-קטוגנית
מתכונים
לירז בלומנפלד

לאפה קטוגנית

לאפה קטוגנית מי אמר שאי אפשר לאכול לאפה בתזונה הקטוגנית? מתכון נהדר ללאפה קטוגנית קלה להכנה! רכיבים: 2 כפות אבקת פסיליום או זרעי פשתן טחונים

קרא עוד »